Resort de Parel
zakelijk overnachten

Business accommodation

  • Drawing inspiration from nature
  • Activities
  • Special accommodations

Business accommodation in nature

Located in Zeewolde near Amersfoort and Amsterdam

For business accommodation, Resort de Parel is the place to be. We offer a wide range of special accommodation, such as cool glamping tents and luxury lodges by the water or at the edge of the woods. The accommodation is suitable for 2 to 7 people, but of course you can also stay there on your own! It is also possible to book several accommodations so that you can stay with larger groups for a staff outing, for example. Amersfoort can be reached in 27 minutes by car, Almere in 25 minutes and Amsterdam in 40 minutes.

Here you will find Resort the Pearl 📍

kaart

Restaurant & vergaderruimte

Het veelzijdige restaurant bij Resort de Parel is een plek waar gastvrijheid en comfort samenkomen. Deze ruimte doet niet alleen dienst als gezellige eetgelegenheid, maar ook als een flexibele vergaderzaal die is uitgerust voor zakelijke bijeenkomsten. Met de beschikbaarheid van een beamer en de mogelijkheid om de ruimte in tweeën te delen door middel van gordijnen, bieden we een ideale setting voor productieve vergadersessies.

Van 's ochtends tot 's avonds at staan we klaar om je te voorzien van verschillende cateringopties. Geniet van een smakelijk ontbijt om de dag goed te beginnen, een eenvoudige lunch om energiek te blijven tijdens je vergadering, een informele brunch voor een ontspannen samenzijn, of een heerlijk diner om de dag af te sluiten. Ons toegewijde team staat garant voor gerechten bereid met verse ingrediënten en aandacht voor detail.

Naast het restaurant bieden we ook een ontspannen sfeer bij onze beachbar, de ideale plek voor een welverdiende teamborrel of om te ontspannen na een lange dag vergaderen. Kortom, bij Resort de Parel vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en plezierige zakelijke ervaring.

Swipe for an impression

 

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Overnachten (individueel of groep)
  • Workation in een lodge met kantoor
  • Een inspirerend bedrijfsfeest
  • Trainingen en cursussen
  • Vergaderen en presentaties
  • Teambuilding activiteiten

They went before you...

Goldbergh
SAP
Freshcotton
Baskets
Warchild
Q-music